Θυμάστε που όλη η Ελλάδα έβλεπε τονΤσάκα να γκρεμίζει ένα τραπέζι την παραμονή τηςΠρωτοχρονιάς και να δίνει 80% τηλεθέαση στο Big Brother, της εκπομπής που μας έμαθε τι σημαίνει «ριάλιτι»; Μάλλον ήλθε η στιγμή να ξαναζήσουμε τέτοια μεγαλεία, καθώς μετά τοΛόγω Τιμήςκαι άλλες παλιές σειρές τουMega, ήλθε η στιγμή για τη μεγάλη επιστροφή τουBig Brother«20 χρόνια μετά».

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο δεκαετιών, από τότε που ο«μεγάλος αδερφός»προβλήθηκε για πρώτη φορά στις οθόνεςεκατομμυρίων τηλεθεατώνανά τον κόσμο, οΣΚΑΪτον επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑI».

Το πρώτο ριάλιτι που βγήκε ποτέ στον αέρα, προβλήθηκε στην Ελλάδα αρχικά από τονΑΝΤ1πριν 19 χρόνια και για δύο σεζόν και κατόπιν από τονAlpha, πριν 9 χρόνια, για μια μόνο σεζόν.

Η εκπομπή που μας έμαθε να βλέπουμε ανθρώπους να περιφέρονται σε ένα σπίτι χωρίς σκοπό, σε ζωντανή μετάδοση,είχε κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου2001και είχε διάρκεια 113 ημέρες, για να κορυφωθεί στις 31 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, όταν είχε κρατήσει μπροστά στις οθόνες το 80% των τηλεθεατών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις