Όταν ο «Λάμπρος» από τις «Άγριες Μέλισσες» πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ της Ζουγανέλη

Όταν ο «Λάμπρος» από τις «Άγριες Μέλισσες» πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ της Ζουγανέλη

O «Λάμπρος», ο όμορφος δάσκαλος και μεγάλος έρωτας της «Λενιώς» της σειράς «Άγριες Μέλισσες», έχει κατακτήσει το γυναικείο κοινό, όχι μόνο για τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά και για την εξωτερική του εμφάνιση, όπως φαίνεται από τα σχόλια που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, δεν είναι πρωτάρης στην τηλεόραση, καθώς έχει πάρει μέρος σε γνωστές σειρές, όπως η «Δικαίωση» στο Mega πριν λίγα χρόνια.

Και πολλές θυμήθηκαν τη συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ της Ελεονώρας Ζουγανέλη «Το Μηδέν Αντί Για Σένα» που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει μεγαλώσει σε ένα χωριό κοντά στα Καλάβρυτα. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, πηγαίνει μέχρι και σήμερα μαζί με τους δικούς του και μαζεύουν ελιές. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ήταν αθλητής του τριπλούν.

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ενεργός και στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, αλλά και από επαγγελματικές συνεργασίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Water......Life 💧 • • • #katiadedephotography #whatthewatergivingus #tasteofsummer #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@gkotsopoulosdimitris) στις