Η 25χρονη Σέρβα τραγουδίστρια Radojka Kecman είναι πολύ γνωστή στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και σ’ αυτό βοηθούν οι προκλητικές αναρτήσεις της στο Instagram όπου έχει πάνω από 20,000 ακόλουθους.

Όμως, η Radojka Kecman δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι και τα social media. Κατηγορείται για συμμετοχή και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης καθώς σε αστυνομικό έλεγχο στο διαμέρισμά της στο Νόβι Σαντ βρέθηκε ένα πραγματικό οπλοστάσιο, μεγάλος αριθμός από αυτόματα όπλα, πιστόλια με σιγαστήρες και χωρίς, χειροβομβίδες και μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών.

Η αστυνομία του Μαυροβουνίου εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και τη συνεργασία τουεγκληματικού συνδικάτουμε τρομοκρατικές οργανώσεις. Στο διαμέρισμα, εκτός από τα όπλα, βρέθηκαν στοιχεία για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών, για συμμετοχή σε ληστείες και εγκληματικές δραστηριότητες διαφόρων τύπων, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα της ενεργοποίησης του συνδικάτου σε συμβόλαια θανάτου.

Μετά την σύλληψη της Radojka Kecman η αστυνομία του Μαυροβουνίου έκανε έλεγχο και στο σπίτι ενός συνεργάτη της 25χρονης, του Svetozar Zivkovic, στο χωριό Bajmok, κοντά στη Σουμπότιτσα. Εκεί βρέθηκαν και άλλα όπλα, όπως Καλάσνικοφ, όπλα και σιγαστήρες.

Hvala @highness_official_ na najlepšoj ?? i naravno moja @makeupbycipcip ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rada Kecman (@rada_kecman) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις