Ένα ακόμη live του X-Factor βγήκε στον αέρα του OPEN και ο Γιώργος Θεοφάνους βγήκε εκτός εαυτού με ένα από τα συγκροτήματα.

Οι Liak And The Cover είχαν αποφασίσει αν βγουν στη σκηνή με μια διασκευή του τραγουδιού «Το Μέτρημα» που έχει γίνει γνωστό από την ερμηνεία της Νατάσας Μποφίλιου.

Όμως ο Γιώργος Θεοφάνους εισέβαλλε στο πλατό την ώρα της πρόβας του συγκροτήματος και ακούγεται να λέει: «Ωραία να κάνουμε πρόβα και την αποχώρηση τώρα να είμαστε έτοιμοι;».

Ο μουσικός ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με τους διαγωνιζόμενους και τους είπε χαρακτηριστικά πως αν δεν κάνουν πρόβα, το τραγούδι τους δεν πρόκειται να βγει. «Γιατί είστε άμουσοι και το μόνο που σαν νοιάζει είναι τα views και το Facebook. Με τρελαίνει εμένα αυτό το πράγμα» είπε.

«Τα λέω μέσα από την καρδιά μου αυτά, αλλά τα λέω για να σας κάνω δυνατούς, τα πράγματα που θα έρθουν δεν είναι εύκολα. Αυτή τη στιγμή είμαστε για φούντο» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους μετά την εμφάνιση του συγκροτήματος στο live που σημείωσε πως συγκινήθηκε από αυτό που είδε στη σκηνή του X-Factor.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις