Η λατρεία τηςΑθηνάς Ωνάσηγια τα άλογα και την ιππασία είναι γνωστή. Αν και η ίδια η χρυσή κληρονόμος δεν κάνει δημόσιες δηλώσεις και απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια συναθλήτριά της, η Ζούζαν Φιτζπάτρικ, αποκάλυψε μέσω Facebook ότι της πούλησε το αγαπημένο της άλογο.

Η Αθηνά Ωνάση αγόρασε ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα άλογα των τελευταίων ετών που ακούει στο όνομα «Fellow Castlefield», που της έκλεψε την καρδιά και δεν δίστασε να δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να το αποκτήσει.

Η πρώην πλέον ιδιοκτήτριά του, η 20χρονη Ιρλανδή ιππέας Ζούζαν Φιτζπάτρικ, το αποχαιρέτησε μέσα από το Facebook, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί του και ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στη νέα του ιδιοκτήτρια:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί και ενώ είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, εύχομαι στη νέα ιδιοκτήτριά του Αθηνά Ωνάση ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, τύχη και ευχαρίστηση. Σε ευχαριστώ για όλα Μπίλυ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις