Το δεύτερο μέρος τουCelebrity Travelμε τηΜαρίνα Πατούληπροβλήθηκε χθες στο Οpen. Ο Νίκος Κοκλώνης και η Μαρίνα Πατούλη έδωσαν ραντεβού με δάσκαλο του αργεντίνικου τάνγκο και το χόρεψαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Προηγουμένως είχαν επισκεφθεί την πιο αριστοκρατική συνοικία του Μπουένος Άιρες, την Ρεκολέτα, στο νεκροταφείο της οποίας βρίσκεται η τελευταία κατοικία της Εβίτα Περόν.

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής με καλεσμένη τη σύζυγο του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούληήταν όμως και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, σε προσωπικό επίπεδο!

Φτάνει στα άκρα για την άποψή της η Μαρίνα κοντράροντας τον σύζυγό της; «Αν θεωρούσα ότι προς όφελος της οικογένειας ήταν να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, ναι, θα το έκανα. Αν όμως υπήρχε έστω και 1% αυτό να βλάψει τον ίδιο, το έργο του και την οικογένειά μας, θα έκανα πίσω και γι’ αυτό άλλωστε έκανα πίσω», είπε.

Την απιστία θα τη συγχωρούσε; «Ναι, αρκεί να μην τη μάθω!», είπε.

Αν τη μάθαινε όμως; «Ε, καλά! Θα τα σπάσω λίγο, θα γίνει κακός χαμός!».

«Στο τέλος θα τον συγχωρέσεις;» ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης. «Μην το λες, κανείς δεν είναι δεδομένος σε αυτή τη ζωή. Αν νιώσω ότι δεν θίγομαι πιθανότατα να συγχωρήσω».

«Η εξουσία είναι αφροδισιακό και όπως μου έχει πει η φίλη μου Τατιάνα Στεφανίδου το πιο αφροδισιακό είναι να είναι κανείς παντρεμένος» είπε η κυρία Πατούλη που ομολόγησε ότι ο σύζυγός της δέχεται φλερτ, κάτι που την διασκεδάζει γιατί διαπιστώνει πόσο «γραφικές» μπορεί να γίνουν κάποιες γυναίκες.

«Έχει τύχει να ξέρω κάποια και πήρα και θέση» είπε χαρακτηριστικά. «Ο Γιώργος μέχρι σήμερα δεν μου έχει δώσει δικαιώματα, ήταν βράχος δίπλα μου. Όλοι όμως έχουμε αδυναμίες και ανασφάλειες. Μια γυναίκα όμορφη και με προσωπικότητα θα μου δημιουργούσε ζήλια».

«Γενικά δε έχω τέτοια επεισόδια θαυμασμού, στα social media όμως μου στέλνουν», είπε για το αν φλερτάρουν την ίδια.

«Νομίζω ότι θα είμαι καλή πεθερά» δήλωσε για τον γιο της.

Θα κατέβαινε για βουλευτής; «Δεν έχω αποφασίσει εάν με ενδιαφέρει ο χώρος της κεντρικής πολιτικής σκηνής», είπε η κυρία Πατούλη αλλά επειδή «δύο δεν χωράνε στον ίδιο χώρο» μάλλον δεν θα κατέβαινε υποψήφια παράλληλα με τον σύζυγό της.

Η κυρία Πατούλη μίλησε και για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της. «Η πρώτη επαφή δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μετά στην πορεία τα έφερε η τύχη και ξανασυναντηθήκαμε στην Πάρο και ήταν κεραυνοβόλος. Ήταν πιο μπρουτάλ για τα γούστα μου. Είχε και μουστάκι τότε και τον έβαλα να το ξυρίσει. Ήταν tragic το μουστάκι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις