Στο στόχαστρο της Μυστικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών μπήκε ο ράπερ Εμινεμ για τους στίχους ορισμένων τραγουδιών του, που περιέχουν βίαιες αναφορές για τον Ντόναλντ Τραμπ και την κόρη του Ιβάνκα.

Η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών(επίσηςUSSSήμυστική υπηρεσία) είναι μια ομοσπονδιακή υπηρεσία επιβολής του νόμου στοΥπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας πουεξασφαλίζει την ασφάλεια τουπροέδρου και τουαντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και των οικογενειών τους, όπως και των πρώην προέδρων και ξένων αρχηγών κρατών.

Όπως ανέφερε το Buzz Feed η Μυστική Υπηρεσία ανέκρινε τον Εμινεμ στις αρχές του περασμένου χρόνου για τους στίχους τριών τραγουδιών του, στο ένα εκ των οποίων λέει για την πιθανότητα να πετάξει κάποιος στον Τραμπ «μια καυτή κούπα καφέ» και «να τον πετάξει στον τοίχο».

Σ’ ένα άλλο κομμάτι, το “Like Home” ο Εμινεμ τραγουδά: «Ας φέρει κάποιος ένα σεντόνι γι’ αυτόν τον Άρυο [υπέρμαχο της ανωτερότητας της λευκής φυλής] . Ήρθε η ώρα να τον θάψουμε, πείτε του, λοιπόν, να προετοιμάζεται για παραπομπή. Ορθώστε όλοι το ανάστημά σας, εδώ είναι που συναντώνται η τρομοκρατία κι ο ηρωισμός. Αυτός ο τύπος σπάνια κοιμάται. Το μόνο που κάνει είναι να βλέπει Fox News και να επαναλαμβάνει σαν παπαγάλος».

Στο “Framed” ο Εμινεμ περιγράφει την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα ως «μικρό ξανθό, ανόητο κορίτσι». Η ανάκριση έγινε στις 16 Ιανουαρίου του 2018 και μετά τις εξηγήσεις του ράπερ η Μυστική Υπηρεσία αποφάσισε τελικά να μην παραπέμψει την υπόθεση στην ομοσπονδιακή εισαγγελία, όπως αναφέρουν οι Washington Times.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις