Έξαλλη έγινε μια γυναίκα σε μπαρ στη Νέα Υόρκη όταν συνάντησε τονΧάρβεϊ Γουάινστινκαι τον είδε, όπως είπε, να πίνει χαλαρός και περιτριγυρισμένος από νεαρά κορίτσια.

«Θα στέκομαι τόσο κοντά με έναν γ….. βιαστή και κανείς δεν θα λέει τίποτα» φώναξε η Zoe Stuckless, με κάποιους να την καταγράφουν σε βίντεο. Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν χαμογελούσε αμήχανα και επέλεξε να μην απαντήσει, προσπαθώντας να την αγνοήσει, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Η γυναίκα δημοσίευσε στα social media το βίντεο, αναφέροντας ότι οι σωματοφύλακες του παραγωγού την έβγαλαν έξω από το κέντρο διασκέδασης, ενώ και οι υπεύθυνοι του καταστήματος φάνηκαν να ανακουφίζονται όταν έφυγε.

Εκπρόσωπος του Γουάινστιν δήλωσε σχετικά: «Ο Χάρβεϊ Γουάνστιν ήταν έξω με φίλους και χαλάρωνε ακούγοντας μουσική.Προσπαθεί να βρει λίγη ηρεμία στη ζωή του που έχει έρθει τα πάνω κάτω. Αυτή η σκηνή ήταν απαράδεκτη, αγενής».

Το ξέσπασμα της γυναίκας προκάλεσε μια κωμικός ανέβηκε στη σκηνή και ανέφερε ότι ο παραγωγός με το βεβαρυμένο παρελθόν ήταν στο μπαρ. Η Kelly Bachman μάλιστα είπε στο κοινό ότι είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού. «Ένα γενικό άντε γ….. » είπε απευθυνόμενη στον Γουάινστιν.

«Δεν κρυβόταν. Ήρθε στο μπαρ για να δει νεαρούς καλλιτέχνες. Καθόμουν και περίμενα τους διοργανωτές του event να τον διώξουν με τις κλωτσιές ή το κοινό να αντιδράσει. Και όσο περίμενα τόσο ένιωθα να με παραλύει η σιωπή. Καθόταν εκεί, του επέτρεπαν να γελάει, να χειροκροτεί, να φλερτάρει και κανείς δεν έλεγε τίποτα. Όσο περισσότερο καθόμουν, τόσο πιο έξαλλη γινόμουν» έγραψε στο Facebook η Stuckless.

«Με πέταξαν έξω. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν μια οδυνηρή διαπίστωση της δύναμης που έχουν άντρες σαν τον Γουάινστιν. Ήταν μια υπενθύμιση ότι ακόμα και σε αυτή την εποχή της συνειδητοποίησης είναι εύκολο να επικρατήσει η σιωπή. Όταν έφυγα, έκλαιγα. Αμέσως με πλησίασαν γυναίκες και μου είπαν ότι φοβούνται να υψώσουν το ανάστημά τους. Με ευχαρίστησαν που το έκανα» έγραψε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις