Το μπέιζμπολ είναι ένα παιχνίδι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ και ελαφρώς ακατανόητο στον υπόλοιπο κόσμο που απαιτεί από τους παίκτες την ύψιστη αυτοσυγκέντρωση, ειδικά από εκείνον που ρίχνει τη μπάλα, τον ρίπτη ή pitcher στα Αγγλικά.

Θέλοντας να αποσπάσουν την προσοχή του ρίπτη των Houston Rockets που ετοιμαζόταν να πετάξει το μπαλάκι, δυο μοντέλα σήκωσαν τις μπλούζες τους και αποκάλυψαν το στήθος τους.

Το περιστατικό έγινε στην αναμέτρηση των Washington Nationals με τους Houston Astros και είχε ως αποτέλεσμα να απαγορευτεί η είσοδος δια παντός στα γήπεδα στην Julia Rose και την Lauren Summer.

Τα δύο μοντέλα είχαν πάει να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των Washington Nationals με τους Houston Astros στις 27 Οκτωβρίου, έχοντας εξασφαλίσει θέσεις στην δεύτερη σειρά του κάτω διαζώματος.

Την ώρα λοιπόν που το παιχνίδι για το World Series βρισκόταν σε εξέλιξη με την ομάδα του Χιούστον να προηγείται με 4-1, αποφάσισαν να παρέμβουν στη ροή του παιχνιδιού, ενώ το FΟΧ μετέδιδε απευθείας το παιχνίδι.

Την επόμενη μέρα όμως δεν άργησαν να καταλάβουν τις συνέπειες, καθώς έλαβαν μία ειδοποίηση πως λόγω του περιστατικού πλέον τους απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους. Και συν τοις άλλοις, το παιχνίδι έληξε με σκορ 7 – 1 υπέρ των Houston Rockets, καθώς φαίνεται ότι ο pitcher έμεινε ανεπηρέαστος από τα προσόντα των μοντέλων.

Anyone got tickets to game 6? jk I’m banned for life. New video up now showing the whole thing, link in bio ⚾️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Rose (@its_juliarose) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις