Όταν άρχισε η χθεσινή live βραδιά τουX–Factor, είχε γίνει γνωστή η θλιβερή είδηση για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Συγκινημένος, οΓιώργος Θεοφάνους ζήτησε από την παραγωγή του X- Factor να ετοιμάσουν άμεσα ένα αφιέρωμα για το σπουδαίο έργο που αφήνει παρακαταθήκη ο συνθέτης.

«Ο Γιάννης Σπανός ήταν πάντα μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Ειδικά για εμάς, τους συναδέλφους του. Για μένα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενορχήστρωσα τραγούδια του, έπαιξα μαζί του στο πιάνο. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Γι’ αυτό θα παρακαλούσα την παραγωγή και το κανάλι, άμεσα εάν μπορούσαμε και προσφέρομαι να αναλάβω προσωπικά, να ετοιμάσουμε ένα μικρό αφιέρωμα στον Γιάννη. Εδώ, με τα παιδιά μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς ψηφοφορίες, εκτός συναγωνισμού. Αν είναι δυνατόν και την επόμενη εβδομάδα, εγώ είμαι διαθέσιμος να το κάνουμε», είπε.

ΗΔέσποινα Βανδήαπό την πλευρά της είπε πως είναι κάτι που θα κάνουν: «Θα το κάνουμε αυτό το αφιέρωμα, είναι ο μικρότερος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε σε αυτό τον πολύ μεγάλο συνθέτη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις