Η Κατερίνα Βισέρη, την οποία γνωρίσαμε στο περυσινό GNTM, μίλησε για τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας που βιώνει από την ηλικία των 14 ετών στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Πώς έφτασε να ζυγίζει 37 κιλά αλλά να θεωρεί τον εαυτό της «χοντρό»; Τι ήταν εκείνο που την ταρακούνησε και την έκανε να καταλάβει ότι απειλείται ακόμα και η ζωή της; Πώς κατάφερε, εν τέλει, να βγει από τον κίνδυνο χωρίς τη βοήθεια ειδικών;

«Η νευρική ανορεξία είναι συνυφασμένη με την τελειομανία. Ήθελα να φτάσω τον εαυτό μου στα όριά του. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να νιώθω άδειο το στομάχι μου. Για να ξεγελάω την πείνα μου έτρωγα τσίχλες κι έπινα καφέδες. Έτρωγα ένα φρούτο και μια σαλάτα όλη μέρα. Όταν με έβλεπε η μητέρα μου έκλαιγε.

Κατέληξα στο νοσοκομείο μετά από μεγάλο πόνο στην κοιλιά. Είχα ανάγκη να τραβήξω την προσοχή. Θύμωσα πολύ όταν δύο φίλες μου είπαν στους γονείς μου για τη νευρική ανορεξία. Επειδή έχασα τα μαλλιά μου και ήθελα και παιδιά, άρχισα να προβληματίζομαι. Κάθε μέρα ένιωθα τύψεις όταν άρχισα να τρώω. Μέσα στο GNTM έβλεπα τις κοπέλες να τρώνε πολύ και αυτό με βοήθησε πολύ.

Ήθελα να είναι σκελετωμένα τα πόδια μου και να έχουν κενό ανάμεσα. Με έχει τιμωρήσει αρκετά το σώμα μου γι’ αυτά που του έκανα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Βισέρη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις