Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας καλωσόρισαν στον κόσμο το κοριτσάκι τους και είναι τρισευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι ευχαρίστησε μέσω Instagram για τις ευχές που έλαβε και ανάρτησε σε InstaStory τα δώρα που προσέφερε σε εκείνους που τους επισκέφθηκαν στο μαιευτήριο. Ο ολυμπιονίκης αθλητής ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία με το μωρό τους, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας», έγραψε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις