ΗΜέγκι Ντρίο, πιστή στην εικόνα που είχε κτίσει στο περυσινό GNTMΟι hatersμε έκαναν διάσημη» είχε δηλώσει) μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε… μια καλή κουβέντα να πει για όλους: Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου («την έχει ψωνίσει»), αλλά και τις διαγωνιζόμενες στο φετινό ριάλιτι («αντιγράφουν όσα έκανα εγώ»)

Ξεκαθάρισε πως δεν ζηλεύει την πορεία τηςΗλιάνας Παπαγεωργίουστον χώρο της μόδας: «Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ την γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν της. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής, θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά».

Θέλησε στη συνέχεια να εξηγήσει τον ρόλο που έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM: «Η κυρίαΚαγιάέχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Φέτος είναι πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή».

Η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε, επίσης, στις διαγωνιζόμενες του φετινού GNTM λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παθιάζομαι με το GNTM γιατί το έχω ζήσει. Ταυτίζονται φουλ με εμένα. Έχω ακούσει πολλές φορές να λένε για το "ουράνιο και τόξο". Ακόμη και στις οντισιόν τις έβλεπα που πήγαιναν με επίθεση. Οι παίκτριες αντιγράφουν όσα έκανα εγώ πέρυσι». Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο δίνει spoilers για τη συνέχεια του παιχνιδιού μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε», όπου εμφανίζεται, δήλωσε: «Έχω διασυνδέσεις εκτός παραγωγής και μου δίνουν πληροφορίες για το GNTM».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις