Το γνωστό και αγαπημένο «Έλα ψυχούλα μου» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ερμήνευσαν στη σκηνή τουX-FactorοιLiak and the Coverστο 4o Live του talent show και το τραγούδι ήταν η αφορμή για μια κόντρα μεταξύ τουΜιχάλη Τσαουσόπουλουκαι τουΓιώργου Θεοφάνους.

«Θα πω κάτι που πιθανόν 99 στους 100 δεν το ξέρουν» είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. «Θυμάστε πως ξεκινάει το τραγούδι. Με τον Λαυρέντη γνωριζόμασταν. Παλαιότερα όταν άκουσα ότι το τραγούδι είναι από τον Λαυρέντη, δεν τόλμησα να του το πω γιατί ντρεπόμουν, δεν ήθελα. Υπάρχει ένα τραγούδι πριν βγει αυτό που είναι ακριβώς το ίδιο, ίδιες νότες απλώς το ξένο ήταν παιγμένο λίγο πιο γρήγορα. Είναι το ίδιο πράγμα. Λέγεται «Chicky Chicky Boom Boom» από τους Willie And The Red Rubber Band».

ΟΓιώργος Θεοφάνουςθέλησε, αμέσως να παρέμβει ρωτώντας: «Να προστατεύσω λίγο τον συνάδελφο παρ’ ότι δεν είναι μαζί μας. Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό ποιος είναι;»

«Εγκυκλοπαιδικός», απάντησε οΜιχάλης Τσαουσόπουλος, ωστόσο οΓιώργος Θεοφάνουςεξέφρασε την ένσταση του: «Μα είναι εγκυκλοπαιδικός το να δίνουμε τον άνθρωπο στον αέρα ότι, ξέρεις, η εισαγωγή του είναι κλεμμένη από κάποιον άλλον;»
«Είπα εγώ την λέξη κλεμμένη; Δεν είπα κλεμμένη», διαμαρτυρήθηκε οΤσαουσόπουλος. «Τι είπες; Να το στρογγυλέψουμε λίγο γιατί είναι…», αναρωτήθηκε οΘεοφάνους.

«Δεν θέλει στρογγύλεμα γιατί δεν είπα κάτι αιχμηρό. Να σας πω, επίσης, εάν δεν το ξέρετε πως πριν 7-8 χρόνια που πήγαν τον Μικ Τζάγκερ σε δικαστήριο γιατί έμοιαζε ένα τραγούδι του με κάποιο άλλο», είπε ο κριτής και οΘεοφάνουςαπάντησε:

«Μιχάλη μου και εμένα με πήγαν σε δικαστήριο και εγώ έχω πάει άλλους σε δικαστήριο. Οι νότες είναι κοντά».

«Έχουν τόσα πολλά ακούσματα οι μουσικοί. Δεν είπα κάτι κακό. Όταν του το είπα του Λαυρέντη, ο Λαυρέντης δεν το ήξερε», ανέφερε οΜιχάλης Τσαουσόπουλοςκλείνοντας.

ΗΜελίνα Ασλανίδουέδειξε αμήχανη για αυτή την κόντρα γύρω από το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα επισημαίνοντας πόσο χιούμορ είχε ο τραγουδοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις