Όσοι παρακολουθούν τα talent show στην ελληνική τηλεόραση αναγνώρισαν ενδεχομένως τον Γιώργο Στεφάνου, που εμφανίστηκε στη σκηνή του Final Four στο επεισόδιο της Κυριακής, από την εμφάνισή του σε παλαιότερο X Factor, όπου βρισκόταν στην ομάδα της Πέγκυ Ζήνα.

Αυτό που δεν ήταν σίγουρα γνωστό όμως, είναι η ιστορία ζωής του Γιώργου Στεφάνου!

«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, είμαι 30 χρονών, είμαι από την Χαλκίδα, ζω τα τελευταία 10 χρόνια στην Αθήνα και ασχολούμαι με την μουσική επαγγελματικά. Το 2016 ανακάλυψα εντελώς τυχαία ότι έχω πρόβλημα στην καρδιά μου, 99% ανεπάρκεια στην αορτική μου βαλβίδα και έπρεπε να κάνω επέμβαση… χθες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Λόγω του ότι είμαι πολύ θετικός άνθρωπος αντιμετωπίζω τα πράγματα με χαμόγελο. Δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό. Είπα οκ, μπαίνω, το κάνω και συνεχίζω την ζωή μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Στεφάνου. «Το παράξενο με μένα είναι ότι όταν έρχονται κοντά μου άνθρωποι ή καθόμαστε με παρέα ακούνε έναν θόρυβο, από το πουθενά, που νομίζουν ότι είναι ρολόι αλλά είναι η καρδιά μου. Δεν το ξέρουν και όταν τους το λέω παθαίνουν σοκ».

«Τώρα, λοιπόν, είμαι εδώ στο Final Four με καινούργια καρδιά, σιδερένια για την ακρίβεια να απολαύσω τη σταδιοδρομία σε αυτό το σόου» κατέληξε ο Γιώργος Στεφάνου παρουσιάζοντας τον εαυτό του.

Και για του λόγου το αληθές, η Ελένη Φουρέιρα άκουσε τον ήχο της καρδιάς του Γιώργου Στεφάνου πριν από την εμφάνιση του!

Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να ερμηνεύσει μπροστά στην κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό το «Ξημερώνει» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Χάρις Αλεξίου και ενθουσίασε τους τρεις κριτές που του έδωσαν το εισιτήριο για τη «μονομαχία»!

Για την επόμενη φάση, ο Γιώργος Στεφάνου αντιμετώπισε τον νεαρό Παναγιώτη ερμηνεύοντας το τραγούδι «Σαν άνεμος» με το οποίο έπιασε την καρέκλα στους The Final Four με ποσοστό 68% έναντι 32% του αντιπάλου του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις