Η ηθοποιόςΤιτίκα Στασινοπούλου,που συμμετείχε στους«Δύο Ξένους» και ερμήνευσε τον ρόλο της μητέρας της Μαρίνας Κουντουράτου,μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για το άδοξο τέλος της δημοφιλούς σειράς και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι στον τρίτο κύκλο θα έπαιζε οΘανάσης Βέγγος, ενώ αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, με μια δήλωση που θα συζητηθεί.

«Αν με πείτε Ζωίτσα ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου το χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των Δύο Ξένων τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε.Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και άλλοι άνθρωποι, δεν δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.Ναι, ήταν να μπει ο Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου και πατέρα της Μαρίνας. Δεν ήθελε ο Ρήγας να αλλάξει πρόσωπα»,είπε χαρακτηριστικά.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας.Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία "ψάξτε και το αυτοκίνητο", σαν να τους έλεγε "ψάξε, κάτι θα βρεις". Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν»,ανέφερε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις