Πέθανε ο θρυλικός καουμπόι διαφήμισης τσιγάρων [pics]

Πέθανε ο θρυλικός καουμπόι διαφήμισης τσιγάρων [pics]

Ο Ρόμπερτ Νόρις άφησε την τελευταία του πνοή στις 3 Νοεμβρίου έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, 13 εγγόνια και 18 δισέγγονα σε ηλικία 90 ετών, πλήρης ημερών και ήσυχος στο ράντσο του, όπως ανάφερε σε ανακοίνωσή του το  Tee Cross Ranches, στην ίδρυση του οποίου συμμετείχε ο Νόρις.

Παρόλο που πρωταγωνιστούσε για 14 ολόκληρα χρόνια στην καμπάνια γνωστής φίρμας τσιγάρων ο ίδιος σύμφωνα με την οικογένειά του δεν είχε καπνίσει ποτέ. Μάλιστα ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει την διαφήμιση γιατί έδινε το κακό παράδειγμα στα παιδιά του. 

Ο Νόρις, «ήταν ο γοητευτικός, ψηλός, σκληρός, όμορφος τύπος που ταίριαζε στη διαφήμιση, γι αυτό τον επέλεξαν γι' αυτόν το ρόλο», λένε οι δικοί του άνθρωποι.

Στην αρχή η εταιρεία χρησιμοποίησε για την καμπάνια επαγγελματίες μοντέλα. Αλλά σύντομα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας θεώρησαν ότι για λόγους αυθεντικότητας, έπρεπε να βρει πραγματικούς καουμπόηδες, όπως αναφέρει η Dailly Mail.

Παρόλα αυτά δύο ηθοποιοί που συμμετείχαν κατά καιρούς στις καμπάνιες της γνωστής τσιγαροβιομηχανίας σύμφωνα με  το Associated Press  πέθαναν από αιτίες που σχετίζονται με το κάπνισμα. Ο λόγος για τον David Miller, που πέθανε από εμφύσημα το 1987 και ο David McLean, που νικήθηκε από τον καρκίνο του πνεύμονα το 1995.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP Bob Norris. Such a legend and didn’t even smoke! The Original Marlboro Man. #bobnorris #coloradosprings #johnwayne #marlboroman #noxonmercantileandcafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noxon Mercantile & Cafe (@noxonmerc) στις