Το δίμετρο μοντέλο από τη Δανία- Μπριγκίτε Νίλσεν – που στο παλμαρέ της περιλαμβάνονται άντρες όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, και ο Σιλβέστερ Σταλόνε και που πρόσφατα στα 54 της έφερε στον κόσμο το παιδί της από τον 5ο σύζυγό της, θέλησε να εκφράσει την άποψή της για την κριτική που έχει ασκήσει πολύς κόσμος στην Μαντόνα το τελευταίο διάστημα επειδή αργεί πολύ να εμφανιστεί στις συναυλίες της – ακόμη και δύο ώρες περίμεναν για να την ακούσουν στην περιοδεία της Madame X Tour .

Υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβετε» είπε η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, όταν επιτέλους ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή. «Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ".

Μετά από αυτό το εκκεντρικό μοντέλο δεν δίστασε να τα χώσει στην βασίλισσα της ποπ στην τηλεοπτική σειρά "The Talk", τονίζοντας ότι τελικά δεν είναι βασίλισσα χαρακτηρίζοντάς τη γελοία και απαράδεκτη. "Το 1987 ήμασταν μαζί με τη Μαντόνα σε ένα κλαμπ και με ποδοπατούσε συνεχώς", θυμήθηκε η Νίλσεν, για να προσθέσει ότι εξαιτίας αυτού της έδωσε ένα χαστούκι "τόσο δυνατό" που την… ταρακούνησε για τα καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι "είναι κάπως μικροκαμωμένη και εγώ είμαι τεράστια".

"Θυμάμαι μόνο ότι ήρθαν έξι τεράστιοι άνδρες, με σήκωσαν και με έβγαλαν έξω από το κλαμπ. Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει, οπότε δικαίως με πέταξαν έξω", είπε η Μπριγκίτε Νίλσεν.

"Το καλύτερο όμως είναι ότι δύο μήνες μετά, την εκδικήθηκα που ήταν αγενής προς το πρόσωπό μου, όταν βρισκόμουν στη Νότια Γαλλία και έκανα one night stand με τον Σον Πεν".

Το 1987, η Μπριγκίτε Νίλσεν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ η Μαντόνα πήρε διαζύγιο από τον Σον Πεν το 1989.

Η Νίλσεν είναι κυρίως γνωστή από τους ρόλους της στις ταινίες Rocky IV και Cobra στο πλευρό του δεύτερου συζύγου της Σιλβέστερ Σταλόνε. Παντρεύτηκε τον 39χρονο Ματία Ντέσι, τον πέμπτο σύζυγό της, το 2006. Η ηθοποιός έχει τέσσερις γιους, ηλικίας από 23 ως 34 ετών ενώ πέρσι έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί που είναι κορίτσι.

Δείτε το απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή"The Talk":