''Χθες δεν περίμενανα φύγω. Από τη στιγμή που σου λένε ότιείσαι influencer πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αυτό το διαφορετικό το είχα κάνει εγώ.'' δηλώνει η Σπυρούλα, η οποία σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το ποια κοπέλα πίστευε πως έπρεπε να φύγειαπάντησε την Άννα, η οποία κατά την γνώμη της ''πήγε πιο safe στο concept της φωτογράφισης''.

Στις υποψήφιες προς αποχώρηση βρέθηκε μαζί με την Ίλντα και την Κάτια, με την πρώτη να ξεσπάει σε κλάματα κατά την αποχώρηση του 24χρονου μοντέλου και την δεύτερη να την αγκαλιάζει κάνοντας θετικά και υποστηρικτικά σχόλια.

Παρά το γεγονός ότι η Κάτια ανήκει στην κλίκα των ''FF'' και οι σχέσεις της με τις υπόλοιπες κοπέλες είναι τεταμένες, η Σπυρούλατόνισεπως,ενστικτωδώς,αισθάνθηκε αληθινή την αγκαλιά της συμπαίκτριας της, ενώ αποκάλυψε πως μέσα στο παιχνίδι η Κάτια την έχει υποστηρίξει αρκετές φορές.

Σχετικά με τηνεν λόγω κλίκα, η οποία έχει εμπλακεί πολλάκις σε εντάσεις στο τηλεπαιχνίδι, δήλωσε πως: ''Με τις FF ήθελα να κρατάω τις ισορροπίες. Είμαι της άποψης πως αν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη. Αυτό το εισέπραξα από τις FF, δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί τους. Το πρόβλημά μου ήταν πώς δεν μιλούσαν καλά στα υπόλοιπα κορίτσια που ήταν φίλες μου''.

Στη συνέχεια, σεερώτηση για την Κωνσταντίνα, η οποία φέρεται να έχει ''εισβάλλει'' στις περιβόητες ''FF'', απάντησε: ''Η Κωνσταντίνα είναι περίεργος χαρακτήρας, πρέπει να βρεις το κουμπί της''.

Τέλος, η 24χρονη Κύπρια δήλωσε πως στα άμεσα σχέδια της είναι να μετακομίσει στην Αθήνα, αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις