Θεοφανία Παπαθωμά: «Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες» [vid]

Θεοφανία Παπαθωμά: «Από το πρώτο ραντεβού ένιωσα την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες» [vid]

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση με τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο, τα τρία παιδιά της, και την εικόνα της στο πέρασμα του χρόνου, στον Κωνσταντίνο Αρκά και στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Ήταν λογικό να απέχω κάποια χρόνια από την τηλεόραση γιατί έκανα τρία παιδιά. Το ήθελα. Θεωρούσα ότι το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό από την καριέρα που την είχα, ούτως ή άλλως, χορτάσει» ανέφερε η ίδια, εξηγώντας: «Είμαι χαλαρή μαμά. Ούτε αυστηρή, ούτε νευρική. Έχω τις εντάσεις μου, δεν είμαι ο Βούδας, αλλά δεν είμαι από πάνω να κυνηγάω με υστερίες τα παιδιά».

Για τον σύντροφο της, Γρηγόρη Πετράκο, παραδέχθηκε: «Προσωπικός χρόνος για μένα και τον Γρηγόρη υπάρχει όταν είμαστε μόνοι μας το βραδάκι και όλοι κοιμούνται. Τον θαυμάζω πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Η φωνή του μίλησε απευθείας στην ψυχή μου. Αυτό που με κέρδισε βέβαια ήταν το σύνολο».

«Θέλω να είμαι αρεστή» συμπλήρωσε. «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα δω κάποια στιγμή την εικόνα μου και δεν θα μου αρέσει. Το πέρασμα του χρόνου θα με τρομάξει αν δω την εικόνα μου να αλλάζει τρομακτικά. Με το που εμφανίζομαι ακούγεται πάντα ένα «ααα!!!» και αυτό είναι καλό σημάδι» σχολίασε με χιούμορ.

Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, η ηθοποιός σημείωσε: «Σε μένα λειτουργεί πάντα το ένστικτο. Το ίδιο και στην τηλεόραση. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο ραντεβού την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες».