«Υπάρχουν παντού κίνδυνοι. Δε νιώθεις ότι ζεις από τύχη καμιά φορά; Κι εγώ νιώθω ότι ζω από τύχη γιατί αν σκεφτώ τι μ…ς έχω κάνει. Βέβαια, την ώρα που το κάνεις, δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Αλλά μετά, εκ των υστέρων, που μεγαλώνεις και ωριμάζεις, λες “τι έκανα ρε μ…α και ζω ακόμα”. Λες, τι έγινε ρε φίλε τώρα; Δηλαδή, πραγματικά ζούμε από τύχη γιατί ήταν και όλα καινούργια τότε. Βέβαια, τώρα είναι καινούργια άλλα πράγματα που είναι πιο ακίνδυνα.

Έχω κάνει πολλές μ….ς και με μηχανάκια και με… ξυλίκια, πολλά τέτοια, πολλά πολλά… Άστο, πραγματικά ζούμε από τύχη», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Μιλώντας για την κόρη του με την Ήβη Αδάμου, Ανατολή, ο μουσικός είπε: «Ο ερχομός της κόρης μας, ήταν θείο δώρο στη ζωή μας».Αναφερόμενος στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας του, αφού ζει μισό χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και τον άλλο μισό στην Αθήνα, είπε: «Νιώθω ευτυχισμένος και γειωμένος με αυτό που κάνω. Της Ήβης της αρέσει που ζούμε στην Αλεξανδρούπολη. Θα θέλαμε να μένουμε περισσότερο εκεί»

Αναφερόμενος στην hip-hop μουσική: «Δεν θέλω να κράξω κανέναν μέσα από τη μουσική μου. Το θεωρώ γελοίο. Η πένα μου θέλω να έχει ουσία. […] Ρωτάω τα νέα παιδιά για ότι καινούργιο ακούω. Έχω την προσέγγιση του μαθητή σε όλα τα πράγματα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις