Η Αντζελίνα Τζολί δεν το βάζει κάτω , η δύσκολη εποχή με το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ έχει πια περάσει και η καλλονή ηθοποιός έχει αποφασίσει ότι είναι ώρα να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να βγαίνει κάποια ραντεβού.

Σύμφωνα με μια πηγή στο Us Weekly, η 44χρονη ηθοποιός «έχει βγει κάποια ραντεβού» επιμένοντας ωστόσο πως «δεν είναι κάτι σοβαρό» που να οδηγήσει σε ειδύλλιο. «Δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να γνωρίσει κάποιον άλλον, αλλά δεν είναι η πρώτη της προτεραιότητα» εξήγησε η πηγή. «Αυτή την περίοδο εστιάζει κυρίως στα παιδιά της, την δουλειά της και την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαζυγίου της».

Κι ενώ η πηγή δήλωσε στο Us Weekly πως η Αντζελίνα Τζολί θα επιστρέψει «αναμφίβολα στα ραντεβού», μόλις το διαζύγιό της οριστικοποιηθεί, μια άλλη πηγή πρόσφατα δήλωσε στο ίδιο περιοδικό πως η ηθοποιός «δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτεί». Η πηγή μάλιστα πρόσθεσε: «Ένιωσε πως ο Μπραντ την πίεζε για να παντρευτούν και αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελε ποτέ να κάνει».

Η Αντζελίνα Τζολί χώρισαν με τον Μπραντ Πιτ το 2016 νομικά όμως είναι ελεύθεροι από τον Απρίλιο του 2019. Το διαζύγιο μπορεί να ήταν δύσκολο και ακόμη να υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά τουλάχιστον οι δυο τους έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία για την επιμέλεια των 6 παιδιών τους.