Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο κανάλι ΕΤ, πως έχει καταθέσει όλα τα χαρτιά που χρειάζονται και έχει αποταθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες να βρει την παρένθετη εκείνη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είχε παντρευτεί πέρυσι τον Οκτώβριο στο χωριό από όπου κατάγεται ο πατέρας της στην Αρκαδία τον εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro, και ενώ είχε εκφράσει ότι εδώ και καιρό ήθελε να γίνει μανούλα, η μοίρα συνεχώς της παίζει άσχημα παιχνίδια. Πριν από μερικά χρόνια η ίδια χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι λόγω όγκου που τής εμφανίστηκε ενώ συγχρόνως έπρεπε να σταθεί και στο πλευρό της μητέρας της που παλεύει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο.

«Πρέπει να δουλέψω με τους γιατρούς και να δούμε αν το να μείνω έγκυος θα είναι μία έξυπνη κίνηση», είχε πει τότε η Μενούνος συνεχίζοντας, «Έχω κάποια παιδιά κατεψυγμένα, ίσως γίνει εμφύτευση. Αν όχι, τότε θα ψάξω για παρένθετη μητέρα!».

Η ιδέα της παρένθετης μητέρας έβρισκε σύμφωνο και τον σύζυγό της, που όπως ο ίδιος αισθανόταν, η παρένθετη μητέρα θα ήταν η καλύτερη λύση στην περίπτωσή τους:

«Σίγουρα θέλουμε παιδιά, αλλά σκέφτομαι πως θα τα βγάλει πέρα με μια εγκυμοσύνη και θα ήθελα να βρω παρένθετη μητέρα επειδή το σώμα της πέρασε μέσα από την κόλαση στην κυριολεξία. Θέλω ένα παιδί απεγνωσμένα αλλά δεν θέλω να ρισκάρουμε την υγεία της!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις