Η προσωπική ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, εξαιτίας ενός δημοσιεύματος περιοδικού στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, το περιοδικό ανέφερε πως ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους έχει παντρευτεί κρυφά την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στο Μαρόκο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος και τόνισε στο «TMZ Sports» πως πρόκειται για ψευδή είδηση και υπογράμμισε ότι δεν έχει παντρευτεί (ακόμα) τη σύντροφό του και τη μητέρα ενός εκ των τεσσάρων παιδιών του.

Από την πλευρά του, το περιοδικό «Novella 2000» ισχυρίζεται ότι έχει κι άλλες πληροφορίες πως ο σούπερ σταρ τηςΓιουβέντουςείχε κάνει μυστικό γάμο στο Μαρόκο με την μητέρα ενός εκ των τεσσάρων παιδιών του, ενώ παρ'όλο που διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Ρονάλντο ισχυρίζεται πως έχει και άλλες πληροφορίες για το γεγονός.

Να σημειώσουμε ότι η μαμά του Ρονάλντο,ήδη την έχει αποκαλέσει σε συνέντευξη «μελλοντική της νύφη». ΗΤζορτζίνα Ροντρίγκεζείναι η πρώτη κοπέλα που οΡονάλντοπαρουσίασε στη δημοσιότητα ως σχέση του μετά τον χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ το 2015 και ήδη έχει μαζί της την μικρή Αλάνα, που είναι δύο ετών.