Σε περιπέτειες έχει μπει ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης αφού σύμφωνα με το Ethnos.gr, ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας χρεών που -όπως υποστηρίζει- δεν του ανήκουν αλλά του «φορτώθηκαν» από τον άλλοτε συνεργάτη του και που παραλίγο να τον οδηγήσουν και στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

Ο Χρήστος Χολίδης μαζί με έναν άλλο άντρα ξεκίνησαν ένα μαγαζί εστίασης στο Παλαιό Φάληρο και επεκτάθηκαν στο Γουδί, την Κηφισιά και τη Γλυφάδα, στα Βριλήσσια, το Σύνταγμα, το Κολωνάκι, το Νέο Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη. Τον Δεκέμβριο του 2015, ο τραγουδιστής αποχώρησε από την εταιρία χάνοντας το σύνολο των κεφαλαίων του, αν και ποτέ δεν υπήρξε διαχειριστής στην πραγματικότητα, αλλά ο ρόλος του ήταν κυρίως προωθητικός και επικοινωνιακός λόγω της αναγνωρισιμότητας που είχε από το τραγούδι.

Για την ιστορία, η διαμάχη του Χρήστου Χολίδη με τον πρώην συνέταιρό του ξεκίνησε όταν διαπίστωσε ότι υπάρχουν αρρύθμιστες και απλήρωτες οφειλές στο ΙΚΑ, οι οποίες άγγιζαν τις 100.000 ευρώ περίπου, αλλά και οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 60.000 ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις