Στη λίστα των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Grammy, που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, φιγουράρει και το όνομα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με βασικό της αντίπαλο έναν Κρητικό από το Ρέθυμνο

Η Μισέλ Ομπάμα είναι υποψήφια για Grammy στην κατηγορία «καλύτερο άλμπουμ προφορικού λόγου», για την ηχητική έκδοση του βιβλίου της «Becoming».

Υποψήφιος στην ίδια κατηγορία είναι και ο Ελληνοαμερικανός μουσικός, Έρικ Αλεξανδράκης, για το άλμπουμ του «I.V. Catalonia: 20 years as a two time cancer survivor», το οποίο άρχισε να ηχογραφεί την πρώτη από τις δύο φορές που έδωσε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αλεξανδράκης υποσχέθηκε να δώσει στην Ομπάμα λάδι από την οικογένειά του στην Κρήτη, σύμφωνα με την Espresso.
«Ανυπομονώ να σε γνωρίσω Μισέλ Ομπάμα. Θα φέρω σε εσένα και στον Μπαράκ Ομπάμα λάδι της οικογένειάς μου από την Κρήτη. Το τρώω κάθε μέρα και βασικά ακολουθώ τη μεσογειακή διατροφή. Συγχαρητήρια!», ανέφερε ο Αλεξανδράκης.

Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός και παραγωγός έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως ο Τζον Μάλκοβιτς, η Γιόκο Ονο αλλά και οι Placebo. Είναι υποψήφιος με το άλμπουμ «I.V. CATATONIA: 20 years as a two-time cancer survivor», μία δουλειά που ξεκίνησε την πρώτη φορά που έμαθε ότι έχει καρκίνο, στα 25 χρόνια του, ενώ έχει δώσει δύο φορές «μάχη» με την επάρατη νόσο.

Οταν έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες για τα Grammy, ο Ερικ Αλεξανδράκης υποσχέθηκε στην «αντίπαλό» του Μισέλ Ομπάμα ένα δώρο από την Ελλάδα.

«Ανυπομονώ να σε γνωρίσω Μισέλ Ομπάμα. Θα φέρω σε εσένα και στον Μπαράκ Ομπάμα λάδι της οικογένειάς μου από την Κρήτη. Το τρώω κάθε ημέρα και βασικά ακολουθώ τη μεσογειακή διατροφή. Συγχαρητήρια!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ρεθυμνιώτικης καταγωγής Έρικ!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις