Στην τελική ευθεία έχει μπει η επιστροφή της εμβληματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς», με τα γυρίσματα να ξεκινούν την Πέµπτη 28 Νοεµβρίου όπου θα ακουστεί το πρώτο «Πάµε» για το σίκουελ της αγαπημένης σειράς που επιστρέφει στους δέκτες µας µέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δεκαπέντε χρόνια µετά το φινάλε του. Τα γυρίσµατα, βέβαια, µπορεί να ξεκινούν, αλλά ακόµη δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα υπάρχει το «Καφέ» ως χώρος ή όχι.

Πέρα από τα γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα που είδαμε στην πρώτη προβολή του σήριαλ 16 χρόνια πριν θα δούμε και πολλά νέα πρόσωπα.
Το βασικό πρωταγωνιστικό καστ παραµένει ως έχει: Πώποτας ο Χάρης Ρώµας (γράφει το σενάριο µαζί µε την Αννα Χατζησοφιά), Χαρά η Ρένια Λουιζίδου, Σταυρούλα η Τζόυς Ευείδη και Φατσέας ο Γεράσιµος Σκιαδαρέσης. Βασικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι θα είναι οι ενήλικοι πια Μανώλης (Πάρης Σκαρτσολιάς) και Βάλια (Εφη Ρασσιά). Η σηµαντικότερη προσθήκη είναι αυτή της Ζέτας Δούκα. Η σειρά θα ενταχθεί στο πρόγραµµα του ΑΝΤ1 τη δεύτερη ή την τρίτη εβδοµάδα του ερχόµενου Ιανουαρίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών στην οποία είδαμε, για πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, την Σταυρούλα, τον Φατσέα, τον Περίανδρο και την Χαρά να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Η Τζόυς Ευείδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Τη συγκεκριμένη μάλιστα φωτογραφία δημοσίευσε η Τζόυς Ευείδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις