Τα κορίτσια του GNTM2 σε αυτή τη δοκιμασία πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κορίτσια έπρεπε να κινηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Αυτές που επικράτησαν ήταν η Μαρία με την Ιλντα, οι οποίες και κέρδισαν το έπαθλο, με τρεις κοπέλες να συγκεντρώνουν την χειρότερη βαθμολογία.

Στο πλατό οι κριτές μίλησαν για ακόμα μια φορά με ειλικρίνεια, που διέλυσε τα κορίτσια και που κλόνισε τις φιλοδοξίες ορισμένων για το μέλλον τους στο διαγωνισμό.
Υποψήφιες βρέθηκαν οι Χαρά, Ασημίνα και Κάτια, οι οποίες απογοήτευσαν τους κριτές στην τελευταία δοκιμασία. Η Χαρά μαζί με την Ασημίνα και την Κάτια στάθηκαν μπροστά στην Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν ειλικρινής μαζί τους.

«Έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση που θα ήταν δίκαιη και για τις τρεις. Πρέπει να φύγετε και οι τρεις», είπε, σοκάροντας τα κορίτσια. Στη συνέχεια όμως, είπε ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό, λόγω κανονισμών. Με την αγωνία να είναι στο κατακόρυφο για το ποια θα αποχωρήσει, η Καγιά τους ανακοίνωσε πως οι κριτές πήραν την απόφαση να μην αποχωρήσει καμία, κάτι που ανακούφισε τις παίκτριες…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις