Ο Αναστάσης Ροϊλός , που υποδύεται τον Νικηφόρο στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι γνωρίζει καινούριες εξελίξεις για τη σειρά και πως όταν έμαθε τον ρόλο που θα παίξει, δηλαδή τον Νικηφόρο, δεν ήθελε να ακούσει γι' άλλο ρόλο!

Καθώς έχουν ακουστεί και γραφτεί αρκετά spoilers περί υποτιθέμενης ερωτικής σχέσης ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Δρόσω, ο Αναστάσης Ροϊλός ρωτήθηκε για αυτά και απάντησε ως εξής:

"Η Δρόσω σίγουρα επηρεάζεται από αυτό που βλέπει να συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της. Από 'κει και πέρα το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και πού θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει, είναι ένα άλλο θέμα. Την εξέλιξη μένει να τη δούμε. Ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα φυσικά".

Όπως δήλωσε, δεν πιστεύει πως θα υπάρξει μια τέτοια ανατροπή, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Καταρχάς, λέμε και αναγνωρίζουμε όλοι ότι έχουμε ένα εξαιρετικό σενάριο. Ένα εξαιρετικό σενάριο, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλλαγές μεγάλες τόσο εύκολα. Δηλαδή, να έχεις δύο ερωτευμένους ανθρώπους και να γίνει μια τόσο μεγάλη ανατροπή τόσο εύκολα. Ωστόσο, νομίζω είναι καλό να κρατήσουμε κάποια μυστικά και να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα. Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση μεταξύ του Νικηφόρου και της Δρόσως".

Όσον αφορά στα spoilers που θέλουν όχι μόνο να αναπτύσσεται σχέση ανάμεσα στον Νικηφόρο και τη Δρόσω, αλλά και να μένει έγκυος από αυτόν, ο Αναστάσης είπε:

"Ελπίζω να είναι η Ασημίνα που θα μείνει έγκυος"!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις