Ο λόγος για τιςΕλευθερία Καρναβά, Εμμανουέλα Μάινα και Πόπη Γαλέτσα, οι οποίες θα διεκδικήσουν ξανά τη νίκη στο δημοφιλές παιχνίδι.

Η επιλογή των κοριτσιών που θα επέστρεφαν έγινε μέσω casting του περιοδικού Madame Figaro, σε συνεργασία με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή δεν χαροποίησε εξίσου όλα τα κορίτσια, με ορισμένανα εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους πολύ έντονα μπροστάστις κάμερες.

Η Άννα δήλωσε χαρακτηριστικά πως ''Δεν γίνεται να πολλαπλασιαζόμαστε, εμείς θέλουμε να μειωνόμαστε. Δεν μπορώ, είμαι πάρα πολύ ξενερωμένη! Πάρα πολύ! Και εκεί που είχα πολλή όρεξη για τη σημερινή φωτογράφιση, ξενέρωσα πάρα πολύ”, ενώ η φίλη της Ασημίνα πρόσθεσε:“Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφώ και απλά κάποια στιγμή κλείνω το στόμα μόνη μου, Ασημίνα τι γίνεται, λέω… πάλι 12; Έχω ξενερώσει απίστευτα''.

Το τρίτο μέλος των περιβόητων ''FF'', Κάτια, στάθηκε στην Πόπη Γαλέτσα, σχολιάζοντας επικριτικά την εμφάνισή της αλλά και την ηλικία της:“Η Πόπη, αν δεν λανθάνομαι, είναι και μιας Α ηλικίας και ενός Α ύψους κοπέλα. Αυτά τα δύο είναι περίεργος συνδυασμός γενικά, οκ… Ας έρθει να δοκιμάσει, να δει τη γλύκα και πιστεύω δεν θα κρατήσει για πολύ”.

Δείτε ταβίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις