Θύμα μεγάλης απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος όταν επιχείρησε να ανοίξει μπαρ στην περιοχή Μικρή Βενετία στο νησί της Μυκόνου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», γνωστός μουσικός πρότεινε στον τραγουδιστή να ανοίξουν ένα μπαρ στη Μύκονο, όπου ο καλλιτέχνης θα έκανε τις δημόσιες σχέσεις και τη διοργάνωση events.

Του ζήτησαν να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», και μάλιστα κατέβαλε το μερίδιό του σε δύο δόσεις. Ο Σφήνος μετέβη στη Μύκονο για να επιβλέψει τις εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του τους προμηθευτές και το συνεργείο.

Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο τραγουδιστής απαίτησε να πάρει πίσω τα λεφτά που επένδυσε, δηλαδή 55.000 € για «αέρα» και 30.000€ που αφορούσαν άλλα έξοδα.

Σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός & Συνεργάτες, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, ο μουσικός απέσπασε από τον Τόνι Σφήνο περισσότερες από 55.000 ευρώ ως δήθεν «αέρα» για τη μίσθωση καταστήματος. Ο Τόνι Σφήνος φέρεται να τα έδωσε και να τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στη μηνυτήρια αναφορά του.

Ο Τόνι Σφήνος, στη μήνυσή του αναφέρει πως ενώ το κατάστημα έκανε εγκαίνια, οι συνεταίροι του, τον ενημέρωσαν πως δεν θέλουν να βρίσκεται πια στο κατάστημα.
«Τον Ιούνιο του 2015 (λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια του καταστήματος) οι συνεταίροι μου, μου δήλωσαν ευθαρσώς πως δεν επιθυμούν πλέον να παρευρίσκομαι καθόλου στο κατάστημα και απαίτησαν να φύγω οριστικά από την επιχείρηση! Το χρονικό διάστημα που ακολούθησε προσπάθησα πάμπολλες φορές να επικοινωνήσω με τους συνεργάτες μου, προκειμένου να ενημερωθώ για την τύχη και την ακριβή οικονομική θέση της εταιρείας μας, της οποίας άλλωστε ήμουν και είμαι ομόρρυθμο μέλος και να αναζητήσω τα χρήματα που είχα καταβάλει για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του καταστήματος (συνολικά 30.000 ευρώ), καθώς και το συνολικό ποσό των 55.000 Ευρώ, που είχα καταβάλει καθ’ υπόδειξη του μηνυόμενου ως «αέρα» για την εκμίσθωση του καταστήματος, αλλά οι προσπάθειες μου απέβησαν άκαρπες» αναφέρει στη μήνυση του.