Όπως αποκάλυψε η ίδια, μέσα από το «Ευτυχείτε», την ώρα του σεισμού η ξαδέρφη της Μέγκι βρισκόταν μαζί με άλλα δύο άτομα σε ένα μαγαζί για να ψωνίσουν, το οποίο κατέρρευσε με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν στο μαγαζί να εγκλωβιστούν και μετά τον σεισμό η κοπέλα αγνοείτο για πολλές ώρες.

Η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο η οποία αγνοούνταν, βρέθηκε μετά από πολλές ώρες, όπως ανέφερε η πρώην παίκτρια του «GNTM» στην εκπομπή πουείναι πανελίστρια.

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Την ξαδέρφη μου τη βρήκαμε μετά από πάρα πολλές ώρες. Είναι σε κώμα τώρα. Ήμασταν τυχεροί γιατί ήταν εγκλωβισμένη με άλλα τρία κοριτσάκια κάτω από ένα μαγαζί κοντά στο Δυρράχιο. Είχαν πάει στο μαγαζί σαν πελάτισσες. Η ξαδέρφη μου είναι μόνο 20 χρόνων» είπε συγκινημένη η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως οι γονείς της που ζουν στην Ελλάδα, αναχώρησαν τα ξημερώματα για την Αλβανία προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της οικογένειάς τους.

Hμέρα εθνικού πένθους κηρύχθηκε η σημερινή στην Αλβανία την επομένη του ισχυρού σεισμού ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 24 ανθρώπους, ενώ τα σωστικά συνεργεία εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ανασύρουν επιζώντες από τα συντρίμμια κτιρίων που κατέρρευσαν. Ο σεισμός 6,4 βαθμών, ο ισχυρότερος που έχει πλήξει αυτή τη χώρα των Βαλκανίων εδώ και πολλές δεκαετίες, προκάλεσε την κατάρρευση κτιρίων, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να εγκλωβιστούν κάτω από τα συντρίμμια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις