Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Μελάνια Τραμπ όταν ανέβηκε στη σκηνή μιας εκδήλωσης για νέους στη Βαλτιμόρη. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ.αποδοκιμάστηκε έντονα σε μια ασυνήθιστα εχθρική υποδοχή.

Το βράδυ της Τρίτης σε μια εκδήλωση στη Βαλτιμόρη, στο πλαίσιο της εκστρατείας του Λευκού Οίκου κατά των οπιοειδών , η Μελάνια Τραμπ ένιωσε αμήχανα όταν ανεβαίνοντας στη σκηνή αντί για χειροκροτήματα άκουσε επευφημίες και γιουχαίσματα. Οι έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν καθώς περπατούσε στη σκηνή, οι οποίες συνεχίστηκαν καθώς άρχισε να μιλάει.

«Γεια σε όλους», είπε η Μελάνια ενώ προσπαθούσε να μιλήσει εν μέσω των αποδοκιμασιών, στην αρχή της σύντομης παρέμβασής της. Οι φωνές σίγησαν, αλλά ξανάρχισαν καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της, λέγοντας: «Σας εύχομαι καλές Ευχαριστίες. Ο Θεός να ευλογεί εσάς, τις οικογένειές σας και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Ο Τραμπ δεν έχει πολλούς φίλους στη Βαλτιμόρη, μια πόλη που το καλοκαίρι την χαρακτήρισε «αηδιαστική» και «γεμάτη με αρουραίους», στην αντιπαράθεση που είχε με τον Δημοκρατικό βουλευτή Ελάιτζα Κάμινγκς ο οποίος ήταν από τους σκληρότερους επικριτές της πολιτικής του. Ο Κάμινγκς, που εκλεγόταν στη Βαλτιμόρη, πέθανε τον Οκτώβριο.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε αργότερα, η πρώτη κυρία είπε: «Ζούμε σε μια δημοκρατία και όλοι δικαιούνται να εκφράζουν τη γνώμη τους, αλλά το γεγονός είναι ότι έχουμε μια σοβαρή κρίση στη χώρα μας και εξακολουθώ να είμαι αποφασισμένη να αφοσιωθώ στην εκπαίδευση των παιδιών για τους κινδύνους και τις θανατηφόρες συνέπειες της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις