Την σιδηρά κυρία της μόδας, Άννα Γουίντουρ, είχε την ευκαιρία να συναντήσει η Σία Κοσιώνη.

Αυτό, τουλάχιστον, αποκαλύπτει InstaStory της fashion director Ελενας Παπασταύρου. Η Σία Κοσιώνη φαίνεται πως πήρε συνέντευξη από την σιδηρά κυρία της μόδας, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για το Change Makers event της Vogue. Η Editor-in-Chief της αμερικανικής Vogue θα είναι κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση, με θέμα Ενσωμάτωση, Ενδυνάμωση των Γυναικών και Βιωσιμότητα στη μόδα

Πολλοί αναρωτιούνται αν θα αποχωριστεί τα Chanel γυαλιά της, ενώ λίγοι αμφιβάλλουν για την άψογη «εμφάνιση» που θα έχει το σήμα κατατεθέν καρέ της. Όλοι όμως συμφωνούν ότι η παρουσία της στην Αθήνα, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, αποτελεί ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό γεγονός.

"Λυσσάξτε", είναι το σχόλιο στο στιγμιότυπο, που ανέβηκε, στο Instagram της κα Παπασταύρου, το οποίο δείχνει τη Σία Κοσιώνη ιδιαίτερα ευδιάθετη και την πλάτη της… Άννα Γουίντουρ με το καρέ που δεν ξεφεύγει ούτε τρίχα.

Η εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων της «Καθημερινής» και αποτελεί την πρώτη της Vogue Greece, καθώς και την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση της Γουίντουρ μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Global Content Advisor της Condé Nast τον Αύγουστο. Η Γουίντουρ θα μιλήσει για τον ρόλο της Vogue στο μέλλον της μόδας και τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Condé Nast στον τομέα της ηθικής μόδας και της ευσυνείδητης κατανάλωσης. Μετά την ομιλία της, θα συνομιλήσει με την Editor-in-Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου, και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις