Η Ελένη Φουρέιρα, ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The2night show"το βράδυ της Τετάρτης (27/11) και αποκάλυψε τι πλαστικές έχει κάνει αλλά κα τι πλαστικές δεν έχει κάνει και… "κακοποίησε" την φωτογραφία του Γιώργου Σαμαρά.

Η Φουρέιρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει το ανατρεπτικό και μερικές φορές «ενοχλητικό» χιούμορ που κάνουν οι «Μύγες» και έζησε αξέχαστες στιγμές σχολιάζοντας μέχρι και τις πλαστικές που (δεν) έχει κάνει.

"Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μασάω καθόλου με αυτά. Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα το έλεγα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, αποκαλύπτοντας ότι έχει «φτιάξει» το στήθος της.«Δεν είναι κακό να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στη ζωή του»."Τι να πω ότι έχω κάνει και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις; Τι έχει αλλάξει; Η μύτη είναι ίδια στραβή, τα μάτια είναι όπως πάντα, τα φρύδια δεν υπήρχαν, τα είχα βγάλει, τι έχει αλλάξει ρε παιδιά; Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα έβγαινα να το πω… Έφτιαξα το στήθος μου και το είπα…»!

Στο παιχνίδι με το «σκίσιμο» φωτογραφιών της έδειξαν τη φωτογραφία του πρώην συντρόφου της, Γιώργου Σαμαρά και του κομμωτή, Τρύφωνα Σαμαρά, η τραγουδίστρια επέλεξε να σκίσει τη δεύτερη, «Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σαμαράς. Ο Τρύφωνας. Τον κρατάω» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις