Άγρια κόντρα στο δικαστήριο ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη

Άγρια κόντρα στο δικαστήριο ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη

Οι αποκαλύψεις για τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη ήταν συνταρακτικές και τα λόγια που ακούστηκαν από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου ήταν βαριά.

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας βρέθηκαν σήμερα οι κόρες της Ζωής Λάσκαρης μαζί με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, προκειμένου να λύσουν τη διαμάχη τους σχετικά με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για το ακίνητο στο Πόρτο Ράφτη.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου βρίσκονται σε διαμάχη μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη σχετικά με το ακίνητο των 500 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο λάτρευε η γνωστή ηθοποιός και όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πυρήνας του προβλήματος ήταν το σπίτι αυτό, που ανήκει και στις δύο κόρες αφού είναι κληρονομιά της μητέρας τους. Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο το πρόβλημα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνηθεί να ζήσει λίγο η Μάρθα σε αυτό, μετά θα έπρεπε να φύγει για να το πουλήσουν, προκειμένου να τακτοποιηθούν διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες.

 «Είμαι ο πατέρας της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου. Υπάρχει μια περιουσία από τη μητέρα τους. Υπάρχει ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, μια μεζονέτα που μέναμε εκεί μαζί. Το αντικείμενο της αίτησης είναι το οίκημα και μια θυρίδα τραπέζης στην Πειραιώς. Υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από χρέη, έπρεπε να γίνει μια σωστή αξιοποίηση της περιουσίας. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το δικαστήριο όρισε διαχειρίστρια την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου».

«Η συμφωνία ήταν στην αρχή να μένει προσωρινά η Μάρθα μέχρι να πουληθεί. Όσες προσπάθειες έκανε η Μαρία Ελένη για να πάει μεσίτης τα τελευταία δυο χρόνια δεν μπορούσε να την βρει. Οι δικηγόροι της μου έλεγαν ότι δεν απαντάει τηλέφωνα. Το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. Πιέζουν οι τράπεζες. Για την θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιράσουν τα πράγματα και η Μάρθα, απ' ό,τι λέει η Μαρία Ελένη, δεν εμφανίζεται ποτέ» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Λυκουρέζος για τα εξώδικα της Μάρθας: Τέτοια κακοποίηση της αλήθειας δεν την περίμενα, τη μεγάλωσα σαν παιδί μου

Σύμφωνα με το «Έθνος», στην έναρξη της διαδικασίας, η δικηγόρος της Μάρθας Κουτουμάνου υποστήριξε πως αρνούνται την αίτηση, καθώς όπως είπε, δεν υπάρχει κίνδυνος γιατί έχουν παραδώσει τα κλειδιά, με την άλλη πλευρά να υποστηρίζει όμως, πώς έχουν αλλάξει τις κλειδαριές.

Τη σκυτάλη πήρε η Μαρθα Κουτουμάνου, η οποία εμφανίστηκε κατηγορηματική σχετικά με το ότι φταίει η αδελφή της που δεν μιλούν. «Μου είχα στείλει μήνυμα ότι πλέον θα μιλάω με τον δικηγόρο της. Το έχω κρατήσει. Εγώ εμένα σε αυτό  από όταν πέθανε ο άντρας μου».