Οι εκπλήξεις φαίνεται να συνεχίζονται στο GNTM 2 με τα κορίτσια να αποχωρούν μέχρι να φτάσουμε στην τελική πεντάδα.Ωστόσο, πως κάποια spoiler για τις πιθανές αποχωρήσεις να έχουν διαρρεύσει και να έχουν επιβεβαιωθείκατά 50% στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Την εβδομάδα που έρχεται, θα γίνει η αποχώρηση που όλοι περιμένουν, αλλά και μία που κανείς δεν περιμένει.

Το νέο τρέιλερ είναι κάπως παραπλανητικό, καθώς έχει στηθεί για να… αποκαθηλώσει την Κάτια. Αυτή τρώει όλο το κράξιμο, βάζει και τα κλάματα, οπότε όλοι συμπεραίνουν πως ήρθε η ώρα της. Κάτι που δεν ισχύει. Και η ατάκα της Μαρίας («διώξτε την») που έχει μπει στο «κόψε-ράψε» δεν αφορά την Κάτια.

Η αποδέκτρια είναι άλλη, και ο λόγος για την Ασημίνα. Αυτή φαίνεται πως θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ως μία συνέχεια των κακών φωτογραφιών που έχει στα τελευταία επεισόδια.

Όσο για την αποχώρηση της Τρίτης, η διαρροή που ήθελε και την Άννα να ακολουθεί τελικά δεν θα επαληθευτεί. Αυτή που φαίνεται πως θα αποχωρήσει είναι μία από τις κοπέλες που πήραν τη δεύτερη ευκαιρία την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος για την Ελευθερία, το golden ticket που θα βγει οριστικά από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις