Συνέντευξη στην εκπομπήτης ΦαίηςΣκορδά, "Το Πρωινό"έδωσε ο Λευτέρης Χαρίτος ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και έκανε αποκαλύψεις για τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της σειράς, αποκάλυψε τα παρασκήνια της, το κάστινγκ που έγινε για τους ρόλους, καθώς και για τις στιγμές που έχει συγκινηθεί με σκηνές από τη σειρά.

«Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ. Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι…

Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Ανέτ. Η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό.

"Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου, ήταν η πρώτη σκηνή που με συγκίνησε πολύ όταν την είδα και έκλαιγα για καιρό. Έχω πολλές φορές συγκινηθεί με ενθουσιαστικό τρόπο! Με την κυρία Δανδουλάκη, με την κυρία Διδασκάλου, με τον Λεωνίδα Κακούρη. Η συγκίνηση είναι μια λέξη που μπορεί να ενέχει το κλάμα ή τη χαρά. Μου έχουν προσφέρει πολύ δυνατές στιγμές".

Στο πρώτο flashback με το μαστίγωμα του Θωμά Κυπραίου είχα σοκαριστεί. Είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη: “Τι είναι αυτό; Θα μαστιγώσουμε τον Στάνκογλου”;», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις