Ο Κωνσταντίνος Δέδες, μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της Τεχνόπολης, αναλαμβάνει το «τιμόνι» του οργανισμού. Με μότο του «Βαρέθηκα να ακούω αυτό δεν γίνεται», ο 40χρονος χειρουργός οδοντίατρος φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή και αέρα στην πολιτιστική καρδιά της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε υποβάλλει την παραίτησή της, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τα απίστευτα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα παρουσία της, για τη διακωμώδηση του πρωτοφανούς περιστατικού ασέλγειας κατά φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης κατάγεται από το Καπανδρίτι και σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά, ενώ είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Κατέβηκε για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά».

Η αφοσίωσή του στο επάγγελμά του τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ο οδοντίατρος που λατρεύει η ελληνική showbiz. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, αλλά και αθλητές τον εμπιστεύθηκαν για το χαμόγελό τους και τώρα, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, «θέλει να χαρίσει πίσω στην Αθήνα το χαμένο της χαμόγελο».

Φιλοδοξία του είναι η Τεχνόπολη: «να ενισχύει την ανάπτυξη των διαφορετικών κοινοτήτων και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Αθηναίων». Στόχος του είναι η Τεχνόπολη, με τις συναυλίες, τις εκθέσεις, τις performances, τις προβολές, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα σεμινάρια και τις δράσεις της, «να γίνει το επίκεντρο της πολιτιστικής καθημερινότητας του Αθηναίου πολίτη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις