Δύσκολες ώρες για τον εκδότη που έχει συνδέσει το όνομά του με το lifestyle και τη χλιδή. Μετά την Μύκονο άλλη μια κατοικία του φαίνεται να βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Η εμβληματική βίλα του θα βγει στο σφυρί, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Για την ακρίβεια στις 12 Δεκεμβρίου του 2019.

Η βίλα στην οποία έχουν δοθεί θρυλικά πάρτι βρίσκεται στο Κεφαλάρι και όπως αναφέρει το έγγραφο του πλειστηριασμού είναι: «Μια διώροφη οικία μετά του οικοπέδου της, το οποίο βρίσκεται στην Κηφισιά Αττικής και έχει επιφάνεια δύο χιλιάδες τριακόσια ενενήντα έξι (2.396) τ.μ. Το ισόγειο στεγάζει χολ, μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο, καθημερινό, κουζίνα, λουτρό, W.C. και χώρο ύπνου του βοηθητικού προσωπικού. Υπάρχει πέργκολα, η οποία έχει προσαρτηθεί στον κυρίως χώρο και έχει κυρία χρήση, ως χώρος γυμναστηρίου. Στον ακάλυπτο χώρο και παραπλεύρως της πισίνας υπάρχει κεραμοσκεπές κτίσμα, το οποίο χρησιμοποιείται ως καθιστικό – χώρος ξεκούρασης των λουομένων. Ο Α’ όροφος στεγάζει καθιστικό, 5 κοιτώνες, 5 λουτρά και ιματιοθήκες».

Η τιμή του; Περίπου 3.830.000 εκατ. ευρώ όταν προ 2 ετών οι τράπεζες το είχαν εκτιμήσει περίπου 4,3 εκατ ευρώ.

Εκείνη τη χρυσή 20ετία του 1990-2010 καμιά συμφορά δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να απειλήσει τον Αντώνη Λυμπέρη και την σύζυγο του, Έλενα. Ένιωθαν –και ήταν κυρίαρχοι- στο χώρο των περιοδικών life style.

Το 2009 ο τζίρος της επιχείρησης του άγγιξε τα 80 εκατ. ευρώ. Ένα χρόνο νωρίτερα, δηλαδή το 2008, είχε ολοκληρώσει την κατασκευή ενός σπιτιού στο Κεφαλάρι 970 τμ με πισίνα 100 τμ. Στο σπίτι αυτό, στον ακάλυπτο χώρο και παραπλεύρως της πισίνας, υπάρχει ακόμα και κεραμοσκεπές κτίσμα επιφάνειας περίπου 88,00 τμ, το οποίο χρησιμοποιείται σαν χώρος ξεκούρασης λουομένων, σύμφωνα με το mononews.

Σήμερα όμως, 10 χρόνια μετά, τον Αντώνη Λυμπέρη (ή «Φωνάση» όπως τον φώναζαν οι εργαζόμενοι του από το faux Ωνάσης) τον «κυνηγάνε» τουλάχιστον 10 πιστωτές. Δηλαδή δύο τράπεζες, σχεδόν ολόκληρο το Δημόσιο και ένα φυσικό πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις