Τον "κακό" από τις Άγριες Μέλισσες είχε καλεσμένο η ΦαίηΣκορδά το πρωί της Τρίτης στο στούντιο. Ο Γώργος Γεροντιδάκης που έχει το ρόλο του του Μελέτη στο σήριαλ εποχής έκανε την εμφάνισή του ξεχωριστή τόσο για την Φαίη αλλά και για τουςτηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Όταν η παρουσιάστρια του “Πρωινού” ρώτησε τον ηθοποιό πότε και εάν θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο σίριαλ, σχετικά με τον δικό του ρόλο, εκείνος απάντησε. “Θα το θέσω αλλιώς… Γιατί αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Όχι. Σαν Γιώργος θα πω πως μακάρι να αποδοθεί, σαν Μελέτης δεν νομίζω”.Α, μη με κοιτάζεις έτσι άγρια! Σαν Μελέτης δεν νομίζω”.

“Το μάτι του είδατε πως έγινε ε; Θα μου επιτεθεί! Έχεις το βλέμμα το περίεργο βέβαια” σχολίασε η Φαίη Σκορδά στον καλεσμένο της, ενώ εκείνος έσπευσε να την ρωτήσει “του τρελού ε;”. Τότε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ζήτησε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να κάνει ένα κοντινό στο πρόσωπο του Γιώργου Γεροντιδάκη.

“Δεν θα ήθελα να έχω έναν καλό ρόλο στη σειρά. Οι κακοί έχουν, αυτό που λέμε, πολύ ζουμί για να τους ψάξει ένας ηθοποιός και να δουλέψει πάνω σε αυτούς. Επίσης, ο κακός δεν είναι ένα μονόπλευρο πράγμα αλλά έχει κίνητρα” σημείωσε, στη συνέχεια της συνέντευξης, ο τηλεοπτικός Μελέτης.

“Εγώ απλά εκτέλεσα έναν φόνο, η εντολή δόθηκε από πάνω. Ουσιαστικά την δολοφονία άλλος την έχει κάνει, απλά εγώ έβαλα το χέρι μου. Δεν ήταν μια απόφαση δική μου, ακολούθησα εντολές” πρόσθεσε ο ηθοποιός για τον ρόλο που ερμηνεύει στη σειρά.

“Τώρα αυτά που λέει τα πιστεύει;” αναρωτήθηκε με χαμόγελο προς τους τηλεθεατές η Φαίη Σκορδά. “Άμα ήταν άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα. Το έκανα, όμως, γιατί δόθηκε εντολή από τον άνθρωπο που με έχει μεγαλώσει” απάντησε ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες.

“Εάν μου πάρουν την Πηνελόπη θα γίνει χαμός” δήλωσε λιτά, σε άλλο σημείο, ο πρωταγωνιστής του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις