Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μεσάνυχτα",ήταν καλεσμένος ο νικητής του "Mission", Στέφανος Κοκολογιάννης, Ο σκληρός παίκτηςτου Mission, 16 χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι, μίλησε για το πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, τι του είχε αποκαλύψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και τι έκανε το μεγάλο έπαθλο των 200.000 ευρώ.

«Είχα δει το τρέιλερ του Mission στην τηλεόραση και αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή, οπότε έστειλα μια φωτογραφία μου κι ένα “φτωχό” βιογραφικό μου. Απ’ ότι μου είπε μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος που κάναμε λίγη παρέα, τους κέντρισα το ενδιαφέρον και είπαν ας το βάλουμε στους 500, οι συμμετοχές είχαν φτάσει 20.000. Ο Μικρούτσικος μου είχε πει αργότερα πως “όταν ήρθες και σου κάναμε συνέντευξη, ξέραμε ότι θα είσαι εσύ το φαβορί και ο νικητής”», είπε αρχικά ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μια τεράστια μορφή, μεγάλη απώλεια που δεν είναι στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος. Να είναι καλά, τον αγαπώ πάρα πολύ και τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία. Θεωρώ ότι για τους δικούς του λόγους δεν είναι στην τηλεόραση».

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, επίσης περιέγραψε στην Ελεονόρα Μελέτη, την τρομακτική εμπειρία του μέσα στη φυλακή, μέχρι να αθωωθεί τελικά ομόφωνα από το Εφετείο. «Ο αδερφός μου σκότωσε για να υπερασπιστεί τον γιο του» παραδέχεται, εξηγώντας πόσο στιγματίστηκε η οικογένειά του μετά το έγκλημα. Θυμάται «Ήμουν στη φυλακή και έβλεπα στην τηλεόραση το σπίτι μου να καίγεται» αναφερόμενος στα αντίποινα που δέχθηκε η οικογένειά του.

«Σχεδόν τα μισά χρήματα από το έπαθλο τα έκανα δώρα, πάρε εσύ, πάρε κι εσύ… Έκανα, βέβαια, και κάποια δώρα που δεν θα έπρεπε. Και με τα υπόλοιπα που μείνανε, βοήθησα λίγο τον εαυτό μου, τις επιχειρήσεις μου τότε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις