Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς του Χάρη Ρώμα, «Το Καφέ της Χαράς» παίρνει σάρκα και οστά, καθώς έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της σειράς.

Οι σεναριογράφοι της σειράς βάζουν και πάλι τους ήρωες του αλλοπρόσαλλου χωριού σε κίνηση 15 χρόνια από την ημέρα που η Χαρά Χάσκα και η κόρη της Βάλια εγκατέλειπαν το Κολοκοτρωνίτσι και τον Δήμαρχο και το Δημαρχόπουλο αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος κύκλος του "Καφέ της Χαράς- Next generation" θα ξεκινήσει πιθανότατα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη, επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», η Βάλια, δικηγόρος πια, αποφασίζει να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι και να διαλευκάνει τις συνθήκες του εμπρησμού του καφέ της μητέρας της πριν από 15 χρόνια. Εκεί συναντά τον παιδικό της έρωτα, τον Μάνο (ναι, ο Μανωλάκης μεγάλωσε και τον φωνάζουν πια Μάνο) που όμως είναι αρραβωνιασμένος με μια άλλη γυναίκα.

Το κανάλι έχει ήδη εγκρίνει 23 επεισόδια και το κέντρο βάρους της σειράς- σε αντίθεση με το “Λόγω Τιμής” του ΣΚΑΙ μετατοπίζεται στην επόμενη γενιά, στο σενάριο της Άννας Χατζησοφιά και Χάρη Ρώμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις