Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο Κλεομένης από τις "Άγριες Μέλισσες" αφήνει άφωνο τον Αρναούτογλου [video]

Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο Κλεομένης από τις "Άγριες Μέλισσες" αφήνει άφωνο τον Αρναούτογλου [video]

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς κάνει μια αποκάλυψη για τον ρόλο του ως Κλεομένης στις "Άγριες Μέλισσες" που αφήνει άφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The 2night Show” .  Ο τηλεοπτικός “Κλεομένης Ψαθάς”,  που ζήτησε σε γάμο  την Πηνελόπη  στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τον ρόλο του και έκανε μια αποκάλυψη.

«Δεν ξέρω αν ο Κλεομένης θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή σε μεγάλο πλαίσιο της σειράς, αλλά σίγουρα στο σπίτι του Δούκα έρχεται ως γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και ξεκινάει ένα “κυνηγητό” της Πηνελόπης», είπε ο ηθοποιός

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς  περιέγραψε πώς του έγινε η πρόταση να παίξει στη σειρά, ενώ άφησε άφωνο τον παρουσιαστή, όταν του είπε πως είχε κλείσει το ρόλο από τις αρχές του καλοκαιριού.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτή την εκπληκτική σειρά, η αγάπη του κόσμου είναι μοναδική και ο τρόπος που εκδηλώνεται και στηρίζει πολύ τη σειρά. Με τον Λευτέρη Χαρίτο γνωριζόμασταν από παλιά και είχα τη χαρά κάποια στιγμή να με φωνάξει και να μου πει για έναν συγκεκριμένο ρόλο», είπε αρχικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς για τις Άγριες Μέλισσες.

Και όταν τον άκουσα και μου τον εξήγησε, θυμάμαι ότι φεύγοντας από τη συνάντησή μας, σταμάτησα με το αυτοκίνητο γιατί ήταν τέτοια η χαρά και η επιθυμία να κάνω αυτό το ρόλο, σταμάτησα και του έστειλα μήνυμα, που δεν το συνηθίζω, και του είπα ότι θέλω πολύ αυτό το ρόλο και με έχει ιντριγκάρει πάρα πολύ.

 «Η πρόταση για το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει πριν ξεκινήσει η σειρά. Τον Ιούνιο κλείσαμε τις συζητήσεις. Ήξερα από το καλοκαίρι ότι θα είμαι στο καστ της σειράς για τον συγκεκριμένο ρόλο», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς προκαλώντας την έκπληξη του Αρναούτογλου.

Α, συγγνώμη, δεν το ήξερα αυτό, τώρα γίνεται πιο εντυπωσιακό», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.