Η Ασημίνα Χαρίτου ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη αφούόποια παίκτρια αποχωρεί από το Greece’s Next Top Model, είθισται την επόμενη μέρα να εμφανίζεται στην πρωινή αυτή εκπομπή για την πρώτη συνέντευξη.

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα, η παίκτρια που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα media και με την προσωπική της ζωή αφού είναι σύντροφος του μπασκεμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου, τελικά έμεινε πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή η παίκτρια ήταν το μπλουζάκι που φορούσε καθώς έγραφε τη φράση: «Κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, οι υπεύθυνοι ζήτησαν από την 27χρονη να αλλάξει μπλουζάκι. Εκείνη αρνήθηκε κι έτσι η συνέντευξη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

Η Ασημίνα Χαρίτου, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και επέλεξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να το κάνει μέσω ενός βίντεο το οποίο είναι γεμάτο «καρφιά».

Η ίδια εξήγησε ότι πήγε στο στούντιο με μπλούζα που έγραφε «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν όχι» και ήθελε να μιλήσει για θέματα που την απασχολούν ως πολίτη και ως γυναίκα και είναι εκτός του Greece’s Next Top Model 2.

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Ασημίνα Χαρίτου. Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα. Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις