Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ηΤζένη Θεωνά, το βράδυ της Πέμπτης. Η ηθοποιός από το πλατό του "The 2night Show",αποκάλυψε πώς έγινε το πρώτο ραντεβού με τον σύντροφό τηςΔήμο Αναστασιάδη αλλά και τον λόγο που επέλεξαννα δώσουν το όνομα Αρίωνας, στο 7,5 μηνών μωράκι τους .

Ο μικρός θα βαφτιστεί Αρίωνας είπε η όμορφη ηθοποιός και όπως τόνισε, η επιλογή του ονόματος δεν είναι καθόλου τυχαία:

«Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας” ανέφερε χαρακτηριστικά η τζένη Θεωνά στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους” σημείωσε, επίσης, η όμορφη ηθοποιός προσθέτοντας: «Τόπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά».

«Η Τζένη Θεωνά μίλησε και για το πρώτο της ραντεβού με τον σύντροφο της ζωής της, τον Δήμο Αναστασιάδη, που ήταν στο Ζάππειο ενώ αποκάλυψε ότι το πρώτο φιλί ήταν ακαριαίο!»

Από τη στιγμή που αποφάσισα να γίνω μαμά ήμουν διατεθειμένη να πάρω όλα τα ρίσκα” συμπλήρωσε η Τζένη Θεωνά στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν φοβήθηκε πως θα την “ξεχάσει” ο καλλιτεχνικός χώρος με την συγκεκριμένη τηλεοπτική αποχή.