Καίτη Γκραμμά: Το διεμφυλικό μοντέλο, που δεν έγινε δεκτό από τον διαγωνισμό του GNTM, υπέγραψε συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο, όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε, μάλιστα, μια φωτογραφία με το συμβόλαιο στα χέρια της.

«Alert alert too emotional to express my feelings in any other language but my mother tongue so i am sorry for my foreign followers , but this post is gonna be my first post in Greek. Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν , με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές.

Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα. Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη , πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές.

Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί. Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε "international career". Το μόνο που θα ήθελα ν κάνω είναι να πάω στον 15χρονο ευατό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Κ επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Γκραμμά.


Δείτε τη συνέντευξή της στο THE 2NIGHT SHOW και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου


"Η μοναδικότητα δεν είναι κάτι περίεργο, αλλά κάτι όμορφο"

Το διεμφυλικό μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του GNTM και δεν έδειξαν ποτέ την οντισιόν του… αφού πάλεψε για το αυτονόητο, για τη δυνατότητα, δηλαδή, στις ίσες ευκαιρίες και το σεβασμό, είναι πλέον έτοιμο να κατακτήσει το όνειρο του.

Όπως δήλωνε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο peoplegreece, "ήθελα να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους κριτές και τον κόσμο ότι η μοναδικότητα δεν είναι κάτι περίεργο, αλλά κάτι όμορφο. Όταν είσαι μοναδικός, αυτό εκπέμπει μια ομορφιά. Ήθελα να αποδείξω πως όταν θέλεις πραγματικά κάτι, μπορείς να το καταφέρεις".

Η ίδια θέλει να περάσει, όπως λέει, σε όλους – και ομολογουμένως το κατάφερε – "το μήνυμα της δύναμης της θέλησης. Δεν υπάρχει κάτι που ξέρω να κάνω καλύτερα από το μόντελιγκ. Έχω στηρίξει όλη μου τη ζωή πάνω σε αυτό. Έχω περάσει δύσκολα". "Στο σύγχρονο μόντελιγκ η μοναδικότητα, η αυτοπεποίθηση και η προσωπικότητα είναι πολύ πιο σημαντικά στοιχεία από τα μακριά ξανθά μαλλιά και το καλλίγραμμο σώμα".

Εμείς θα της ευχηθούμε κάθε επιτυχία…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις