Μία από τις πιο γνωστές φέρουσες το όνομα Άννα, είναι και η κυρία Νταλάρα.

Δυναμική προσωπικότητα, άλλοτε βγαίνονταςμπροστά αλλάσταθερά backstage, με τις ιδέες της επηρέασε έντονα τηνελληνική δισκογραφία της μεταπολίτευσης. Μαζί μετο σύζυγό της Γιώργο Νταλάρα, αποτέλεσαν είναι δυνατό δίδυμο στα μουσικά δεδομένα εντός κι εκτός συνόρων.

Έντονα πολιτικοποιημένη η ίδια [έχει εργαστεί με ένταση, εθελοντικά, σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις κι έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις γυναίκες και τα παιδιά πρόσφυγες], συνέδεσε κάποια στιγμή το όνομά της με μία άχαρη και σκληρή για την Ελλάδα πολιτική περίοδο, στην προσπάθειά της να επηρεάσει θετικά το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των μεταναστών. Ένα πρωτεύον θέμα, το οποίο κατέχει.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο φακός εντόπισε την κυρία Νταλάρα να εορτάζει παρέα αποκλειστικά μεφίλες της, στο Παγκράτι. Στο ζεστό περιβάλλον του εστιατορίουSapu και σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, δέχτηκε από αυτές τις πρώτες ευχές.

Σε καλή διάθεση, χαιρόταντη συντροφιά και την χρόνια φιλία της με άλλες κυρίες, διότι ως γνωστόν «…φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα κι ιστορία οι παρέες».

Η στήλη εύχεται σήμερα Χρόνια Πολλά σε όλες τις Αννούλες! Ένα όνομα που σημαίνει "εύνοια και χάρη".

Μαζί με τις κυρίες Αγάπη Πολίτη, Μπουμπού Μπαρμπαλιά και Ρένα Σπηλιοπούλου, σε ένα αναμνηστικό ενσταντανέ της βραδιάς

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις