Δια πυρός και σιδήρου φαίνεται να περνάει η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία, αφού η απόσταση δυστυχώς δυσκολεύει τη σχέση τους και πολλοί μιλούν για οριστικό χωρισμό.

Ο ισπανός ποδοσφαιριστής τον τελευταίο χρόνο μένει στη Σαουδική Αραβία, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την Αλ Χιλάλ τον θέλουν εκεί, και το ότι η Ελένη έχει υπερβολικά βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα φαίνεται τελικά να τους επηρεάζουν περισσότερο απ’ όσο θα περιέμεναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real News», γκρίζα σύννεφα έχουν επισκιάσει την ευτυχία του ζευγαριού .

Μάλιστα, κοντινά πρόσωπα της τραγουδίστριας αναφέρουν ότι η απόσταση έχει δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στη σχέση τους και τώρα, η Ελένη έχει έρθει «αντιμέτωπη» με την πρόταση να μείνει και να κάνει κάποια επαγγελματικά ραντεβού στο Λος Άντζελες, μία ευκαρία ζωής.

Η πρόταση αυτή, αρχικά την ενθουσίασε, όμως, τώρα, που ο καιρός πλησιάζει σκέφτεται τι μέλλει γενέσθαι με τη σχέση της με τον Μποτία.

Βέβαια, η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι ανάμεσα στη σχέση και στην καριέρα επιλέγει το δεύτερο. «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η σχέση μου δε λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις