Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Ελένη Καρβελά: «Είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Ελένη Καρβελά: «Είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβέλα μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους στον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" , το βράδυ της Δευτέρας,  ήταν ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγό του Ελένη Καλυβά. Οι δυο τους δεν δίστασαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους και να κάνουν και πολλές αποκαλύψεις.

«Της έκανα πρόταση γάμου με πολύ κλασικό τρόπο. Σε οικογενειακό τραπέζι, 1 Ιανουαρίου, ενώπιον οικογενείας.
Τη ζήτησα από τον πατέρα της. Για μένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κι αυτή είναι, αν θέλεις, η βαθιά φιλελεύθερη αντίληψη για τα πράγματα. Καθένας έχει δικαίωμα να αγαπά ό,τι τον συγκινεί».

«Είναι πολύ απλό! Το κανονίζεις τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου και ο Τσίπρας προαναγγέλλει εκλογές μία μέρα πριν τον γάμο. Κάθεσαι και σκέφτεσαι…λέει ο βουλευτής και πρώην δημοσιογράφος.
Ο δημοσιογράφος ρώτησε ποιος πλένει τα πιάτα στο σπίτι και ποιος μαγειρεύει.

«Είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό» είπε ο βουλευτές, με τη γυναίκα του να απαντά «υπερβολές».
«Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντιλίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά» είπε η Ελένη Καρβελά.

«Μαγειρεύω πάστες, είμαι καλός ψήστης. Κάνω πάστες πολύπλοκες» τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει να προχωρήσω πολύ στη ζωή μου».